Adevarul a iesit la iveala

 Adevarul a iesit la iveala

Bărbatul în vârstă de 45 de ani era cunoscut cu probleme cardiace și suferea și de obezitate. Într-adevăr, simptomele pe care le-a avut pacientul în momentul în care s-a prezentat la unitatea medicală semănau cu cele date de COVID-19, febră și tuse, dar acestea sunt foarte des întâlnite și la pacienții care suferă un infarct, exact cum s-a întâmplat și cu persoana în cauză, la două zile după ce a refuzat internarea.

Acesta a început să se simtă rău din nou și a chemat ambulanţa.A fost prea târziu, însă. Medicii nu au mai reușit să îl readucă la viață, după ce a suferit un infarct în timp ce era transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Galaţi.

Răsturnare de situație în cazul bărbatului despre care s-a zis că a murit infectat cu COVID-19 după ce a refuzat internarea! Adevărul scandalos a ieșit la iveală. De ce a murit, de fapt, pacientul?

”Ce spuneţi de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 şi au omis să-i facă un consult cardiologic?

Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc şi în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent, ci un sistem care îşi axează atenţia doar pe COVID şi uităm că oamenii vin la urgenţe şi cu alte patologii”, a scris dr. Valentin Boldea pe contul de socializare.

Mai mult decât atât, un alt aspect uluitor este felul în care a fost depozitat trupul neînsuflețit al bărbatului, într-un singur sac pentru decedați și nu în doi, așa cum se procedează în cazul pacienților cu coronavirus. Dar asta nu e tot. Cei de la morga spitalului au ataşat de sac un bilet pe care scria ”COVID NEGATIV”, informație confirmată, de altfel, și de familia bărbatului de 45 de ani.

”Într-adevăr a murit de infarct miocardic (cunosc cazul şi nu am vrut sa comentez), dar ştirea asta circulă fără sens de ieri continuu. Dacă era pozitiv de Covid şi a făcut infarct cum să spui că a murit de Covid 19? Dar cum să nu precizezi măcar că avea probleme cardiace în nici o ştire, toţi ştiriştii sunt la fel, Covid 19 că dă bine la public…”, susţine acesta.