Cum să faci avere în 90 de minute? Te învață un constănțean care a „riscat” 2 lei și a câștigat o sumă uriașă

 Cum să faci avere în 90 de minute? Te învață un constănțean care a „riscat” 2 lei și a câștigat o sumă uriașă

Un parior a dat lovitura vieții. A mizat pe trei meciuri de fotbal disputate sâmbătă și a câștigat nu mai puțin de 100.000 de lei. Norocul i-a surâs!

  • A mizat pe trei meciuri din Championship
  • L-a ajutat și echipa lui George Pușcaș
  • A obținut suma maximă

Acesta a intrat într-o casă de pariuri din Contanța și a ales trei partide din liga secundă a Angliei. A pus „la bătaie” o sumă infimă și a reușit să o multiplice de 50.000 de ori în numai 90 de minute!

Un parior a câștigat 100.000 de lei

Cele trei dispute au fost QPR-Millwall, Fulham-Sheffield Wednesday și Blackburn – Reading. În ultimul dintre acestea a fost titular George Pușcaș, dar românul nu a reușit să înscrie și a fost schimbat după o oră de joc.

Pariorul a mizat că, în fiecare dintre meciurile amintite, se vor marca cel puțin 7 goluri. Așa a și fost, dar a avut o șansă uriașă. Millwall a punctat pentru 3-4 în al patrulea minut de prelungiri. Dramatice au fost și celelalte două confruntări.

Fulham a câștigat cu 5-3, dar ultimele două goluri au fost marcate chiar înainte de final de Nuhiu (89) și Reid (90+1). O situație similară a fost și la Blackburn, care s-a impus cu 4-3 grație unei reușite din minutul 87.

Astfel, constănțeanul a încasat cel mai mare câștig pe care îl putea obține pe un bilet. Este vorba de 100.000 de lei. Acesta și-a ridicat deja premiul.