Monica Pop pune tunurile pe Guvern: „Eu nu am înțeles cum se face raportarea, de mâine până azi sunt atâția pozitivi…”

 Monica Pop pune tunurile pe Guvern: „Eu nu am înțeles cum se face raportarea, de mâine până azi sunt atâția pozitivi…”

Monica Pop trage un semnal de alarmă guvernanților cu privire la gestionarea crizei de coronavirus. Doctorul le transmite reprezentanților Executivului că omul nu poate fi obligat să ia un tratament, ci doar convins.

”După părerea mea lucrul bun este că Sistemul de Sănătate va duce și sunt în măsură să spun asta. Chiar dacă sunt multe cazuri COVID Sistemul de Sănătate va duce, se va descurca, fără discuții. A spus și ceva care nu există. Și nu am cum să afirm așa ceva. Spune dânsul că va fi urmărit în izolare sau la spital dacă face tratament pacientul. Nu poți să obligi pe niciun om din lumea asta să ia un tratament dacă nu vrea. Omul trebuie convins și sunt -pentru- acest aspect. În starea de urgență oamenii au stat acasă. Oamenii au înțeles totuți că trebuie să stea acasă. Din cauza faptului că cei care conduc au spus lucruri contradictorii despre același subiect,oamenii au început să-și piardă credibilitatea.”, a spus Monica Popa.

Care este adevărata problemă a testelor de coronavirus

”Paturile de la ATI constituie un aspect. Exact la asta vreau să mă și refer. Nelu Tătaru spunea acum o săptămână că sunt 4900 de paturi ATI, dintre care 2400 sunt cu venitlatoare. A venit la câteva ore doctorul Șerban Bubenek că sunt doar jumătate așa cine să îi mai creadă. Pe urmă numărul de infectați. Eu nu am înțeles cum se face raportarea, de mâine până azi sunt atâția pozitivi. Un test durează două zile, cum adică sunt cei de ieri atunci? Cine sunt acei oameni. Întreb de ce nu i-au permis doamnei Firea sau dumneavoastră domnule Gâdea dacă voiați teste aleatorii, de ce nu era voie?”, a zis doctorul, la Antena.

Sursa:antena3