Ce se întâmplă cu pensiile și alocațiile în cele din urmă? Anunțul făcut de Violeta Alexandru

 Ce se întâmplă cu pensiile și alocațiile în cele din urmă? Anunțul făcut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marți seara, despre situația creșterii pensiilor și alocațiilor. Potrivit acesteia, ”verdictul” urmează să fie dat de ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care va încheia foarte curând bilanțul cheltuielilor, respectiv situația încasărilor după această perioadă de pandemie.

Un răspuns clar pe această temă va veni foarte curând, când Ministerul Finanțelor va încheia bilanțul cheltuielilor, respectiv situația încasărilor după această perioadă de pandemie. Am avut mai multe discuții cu colegii mei. Dorința noastră este să nu alimentăm – prin eu știu ce cifre sau păreri, sau dorințe, că dorință avem, vă asigur de acest lucru – o dezbatere…

Colegul meu, domnul ministru al Finanțelor, are poza cu schimbările care apar de la o zi, la alta, de la o săptămână, la alta, a încasărilor la buget și a posibilității pe care bugetul o are după această perioadă grea. Am comunicat constant situația plăților pentru șomaj tehnic, pentru că eu reprezint un minister care face foarte multe plăți din bani publici. Știe care este starea economiei, vede încasările, este sursa autorizată să ne spună care este poza în acest moment a posibilităților bugetare”, a spus Violeta Alexandru la B1TV.

Sursa:antena3