Gabriela Firea: Aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi şi studenţi în trei săptămâni

 Gabriela Firea: Aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi şi studenţi în trei săptămâni

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat miercuri că au fost efectuate aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi şi studenţi, în cele trei săptămâni de la deschiderea celor şase cabinete de specialitate şcolare şi a celui universitar, care funcţionează pe perioada vacanţei.

Ne bucurăm să constatăm că tot mai mulți părinți vin cu încredere cu copiii la cabinetele stomatologice școlare, deschise pe perioada vacanței de vară în București. Cabinetele sunt ultra-moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite si stiu cum sa-i abordeze pe copii, astfel incat sa nu le fie teama.

Pe 1 iulie am reușit să redeschidem câte un cabinet stomatologic școlar în fiecare sector din București dar și centrul stomatologic din Regie pentru studenți, tocmai pentru ca tinerii și elevii să beneficieze de consultații și tratamente stomatologice GRATUITE, pe perioada vacanței de vară.

Acțiunea noastră se bucură de un real succes, dovadă fiind numărul mare de copii și studenți care au fost programați prin call-center numai în primele zece zile de la deschiderea cabinetelor.

Profesionalismul medicilor și asistenților din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este apreciat atât de părinți cât și de copii.

Prevenția este foarte importantă în ceea ce privește sănătatea copiilor dumneavoastră. Tocmai de aceea, Primăria Capitalei, prin ASSMB, a reușit, în urma investițiilor masive din ultimii ani, să doteze cabinetele stomatologice cu aparatură și instrumentar de ultimă generație”, a scris primarul Gabriela Firea pe Facebook.

Programul de funcționare al celor șase cabinete stomatologice este 8:00 – 15:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, și 11:00 – 18:00, în zilele de marți și joi.

CABINETELE ȘCOLARE sunt amplasate în:

Sector 1 – LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA, BD. ION MIHALACHE, NR. 126, tel: 0752.154.701

Sursa:Romaniatv