Un gălăţean a decedat după ce a căzut într-un beci improvizat cu tescovină

 Un gălăţean a decedat după ce a căzut într-un beci improvizat cu tescovină

Un bărbat de 57 de ani din localitatea gălăţeană Tămăoani, comuna Frumuşiţa, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-un beci improvizat, unde pusese tescovină, scrie adevarul.ro. Echipajele de salvare ajunse la gospodăria bărbatului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Echipajul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi a găsit la locul intervenţiei bărbatul în stare inconştienţă, într-o groapă de circa trei metri, în care pusese tescovina obţinută în toamnă. Fiind în stare de fermentaţie, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi a rămas acolo câteva ore până a fost observat de un vecin”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

beci

După scoaterea victimei din groapă de către pompieri, medicul de pe Ambulanţă nu a putut face altceva decât să declare decesul acesteia. În încercarea de a-şi salva viaţa, bărbatul şi-a acperit faţa cu o mască, dar aceasta i-a fost de ajutor doar o perioada scurtă de timp. În cele din urmă, gălăţeanul şi-a pierdut cunoştinţa şi a murit.