LOVITURĂ GREA PENTRU ANDREEA ESCA, DUPĂ INTERVIUL DE LA PRO TV: ”NU EMPATIZEZ NICI CU LACRIMILE EI!”

 LOVITURĂ GREA PENTRU ANDREEA ESCA, DUPĂ INTERVIUL DE LA PRO TV: ”NU EMPATIZEZ NICI CU LACRIMILE EI!”

CANCAN.RO a anunțat, în premieră, că Adreea Esca are coronavirus. Trustul din Pache Protopopescu, ezitând în primă vază, avea să dea pe post un interviu cu Andreea Esca! Cu lacrimi în ochi, vedeta a povestit clipele grele prin care trecut. Doar că avea să primească o grea lovitură de imagine din partea Adelei Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare.

Adela o critica pe Andreea Esca după interviul pe care l-a dat la Pro TV. Se referă la faptul că vedeta postului a participat la lacel party și nu a purtat mască. ”Oare dacă în locul Andreei Esca era persoana X tot așa o compătimea lumea și o întelegea? Sau o linșa instant pentru că a fost la party și nu a purtat masca, adică fix ce nu avea voie să facă….cu atât mai mult fiind persoana publică.

Sau suntem doar niște ipocriți… ??? E retorică întrebarea… și din nou mă iertați că nu empatizez nici cu lacrimile ei.

A suportat consecințele alegerii ei făcută în cunoștință de cauză. Nu a lovit-o o boală nemiloasă brusc și nedrept…

Așa că dacă tu alegi conștient să te expui în timpul unei pandemii, nu mai e loc de empatie. Ci poate de învățat niște lecții. Atat.

Acum, hai cu pietrele și înjurăturile…”, sunt rândurile scrise pe pagina de socializare de Adela Chirică.

Lovitură grea pentru Esca, după interviul de la Pro TV

. ”Exact asta am simțit și eu, că a lipsit din confesiunea ei o mea culpa pentru participarea la un eveniment care nu era vital pentru cariera ei. Se poate să fi uitat în ziua aceea că e doar un om. Și ea se poate îmbolnăvi! La spital și la groapă ne ducem, ca în viață, milionarii cu milionarii, plebea cu plebea”, ”Eu nu înțeleg de ce a ascuns, mai ales că pe surse se spunea că are și ea batman batman”, ” Gândesc la fel. Mai ales că stiristă fiind ne sfătuia zilnic să purtăm masca, să ieșim din casă doar la nevoie, să nu mergem în locuri aglomerate. Deci….”, sunt câteva dintre mesajele primite de Adela.