Un lider PSD a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-o mașină cu lemne. Accident cumplit

 Un lider PSD a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-o mașină cu lemne. Accident cumplit

Accident cumplit miercuri seară pe DN 2 D între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat și alte trei au fost rănite după două autoturisme s-au ciocnit grav.

Potrivit primelor informații, se pare că incidentul s-a petrecut din cauza carosabilului umed, spune IPJ Vrancea. O mașină care mergea de la Focşani către Boloteşti, a ajuns în curbă și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.

În urma impactului dintre autoturism și autoutilitară, maşina încărcată cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus.

După ce auotoritățile au încheiat ancheta, acestea au descoperit decesul unei persoane din autoturism şi al şoferului camionului, dar şi rănirea gravă a altor două persoane şi rănirea uşoară a alteia.

Una dintre persoanele care au murit este primarul comunei Câmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.

Sursa:antena3