Dana Rogoz, mesaj pentru românii care nu cred în coronavirus: „Nu știm să fim uniți”

 Dana Rogoz, mesaj pentru românii care nu cred în coronavirus: „Nu știm să fim uniți”

Pandemia de coronavirus care a îngenuncheat întreaga planetă își face simțită prezența tot mai mult în România, autoritățile din țara noastră anunțând pe 22 iulie un nou record: 1.030 de persoane s-au infecatat în doar 24 de ore cu virusul ucigaș descoperit pentru prima dată în orașul chinezesc Wuhan.

În ciuda numărului tot mai mare de cazuri, internauții din țara noastră cred tot mai mult că întreaga pandemie este doar o conspirație mondială, iar vedetele din România au început să posteze tot mai des mesaje prin care îndeamnă la unitate.

Recent, Dana Rogoz chiar s-a arătat uimită de modul în care românii reacționează pe Facebook atunci când citesc despre coronavirus, afirmând că poporul nu știe să fie civilizat.

Ce s-a intamplat cu lumea in care traim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii sa deseneze curcubeie, de la „doctorii sunt eroi” si hai sa le trimitem mancare si cafele, sa reziste, de la hai noi tinerii sa avem grija de batranii din bloc… la „cat te-au platit sa spui ca ai covid”, cand cineva iti vorbeste de o trauma a familiei sale? Cat de lipsiti de empatie, cat de lipstiti de educatie sunt unii de-ai nostri? Mai tineti minte cand ne emotionam vazandu-i pe italieni cum cantau la balcoane? Hai sa ne uitam acum in jurul nostru. Sau hai sa deschidem Facebook-ul… Nu stim sa fim uniti, sa fim civilizati, sa ne gandim la ceilalti. E pur si simplu trist ce (ni) se intampla.

Sursa: perfecte.ro