UN NOU DIVORȚ RĂSUNĂTOR ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA: “DE CÂTEVA LUNI NU MAI POARTĂ VERIGHETA”

 UN NOU DIVORȚ RĂSUNĂTOR ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA: “DE CÂTEVA LUNI NU MAI POARTĂ VERIGHETA”

Un nou divorț răsunător în showbizul din România?!” – este întrebarea care s-a auzit tot mai des în ultimele luni despre un cuplu stabil din țara noastră. Cei doi sunt legați pe viață atât de fetițele superbe pe care le au, dar și pentru povestea de iubire demnă de un scenariu de film.

Ioana și Nick Chișiu, mariaj cu probleme! “De câteva luni nu mai poartă verigheta”

Potrivit mărturiilor unor apropiați, Ioana și Nick Chișiu nu mai formează un cuplu de câteva luni bune. De altfel, tot de atâta timp, niciunul nu mai publică fotografii în care apar împreună. Mai mult, noaptea dintre ani nu și-au petrecut-o împreună… vloggerița ar fi apărut alături de noul iubit, un milionar. Și, deocamdată, cei doi nu s-au afișat împreună.

“Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poartă verigheta”, au declarat surse din anturajul vedetei în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În urmă cu două zile, blonda sexy a fost criticată dur de un internaut. După cum se observă în imaginea de mai jos, un individ pe nume Silviu i-a scris: “Dovada vie că un bărbat mai tânăr și cum mulți bani te poate face mai frumoasă decât erai”. Nu mică i-a fost surpriza acestuia când Ioana Chișiu i-a răspuns astfel: “Silviu, asta e de la liniștea sufletească ce ți-o oferă cineva, pace, dragoste, respect, înțelegere, atenție :)”.

Ioana și Nick Chișiu au făcut nunta în 2010

Nick Chișiu și cunoscuta vloggeriță s-au cunoscut în școala generală și au devenit soț și soție în urmă cu mai bine de nouă ani. Cu ocazia nunții de salvie, mai exact pe 19 septembrie 2019, Ioana Chișiu a scris în limba engleză un mesaj emoționant pentru soțul ei în care nu a evitat să vorbească și despre situațiile mai puțin plăcute din mariaj.

Sursa: cancan.ro

Enable Notifications    OK No thanks