ANDRA, DECLARAȚII UIMITOARE DESPRE EA. NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ RECUNOASCĂ: „MIE MI-E FRICĂ DE ACE ȘI…”

 ANDRA, DECLARAȚII UIMITOARE DESPRE EA. NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ RECUNOASCĂ: „MIE MI-E FRICĂ DE ACE ȘI…”

Andra, una dintre cele mai enigmatice vedete de la noi, a făcut, de curând, în timp ce se afla invitată în platoul unei emisiuni TV, mai multe dezvăluiri care i-au făcut pe fanii săi să se mire.

Artista a recunoscut că în ultima perioadă a căpătat niște kilograme în plus. ca să scape de ele a început să se ducă la sală.

„M-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni.

A vorbit și despre cel de-al treilea copil

După ce de curând Cătălin Măruță a declarat la Vorbește Lumea că soția sa nu este însărcinată, Andra a întărit vorbele prezentatorului de la ProTV.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme”, a mai zis ea.

Vacanță, petrecut pe meleaguri românești

Andra și Cătălin Măruță au preferat anul acesta o vacanță petrecută pe meleagurile românești. Celebrul cuplu și-a luat familia și finii, artistul Pepe și soția acestuia, Raluca, și au plecat într-un concediu bine meritat în Delta Dunării unde s-au distrat de minune alături de cei mici.

Sursa: cancan.ro