Dezvăluire bombă a unui celebru medic român: ”85% din bolnavii Covid s-au vindecat, mulți chiar și fără a fi necesar vreun tratament!”

 Dezvăluire bombă a unui celebru medic român: ”85% din bolnavii Covid s-au vindecat, mulți chiar și fără a fi necesar vreun tratament!”

Medicul Monica Pop este revoltată pe decizia autorităților de a se concentra doar pe bolnavii de Covid, neglijând pacienții cu boli cronice grave.

Monica Pop este revoltată pe decizia autorităților de a se concentra doar pe bolnavii de Covid, neglijând pacienții cu boli cronice grave.

Cunoscutul cadru medical, remarcat ca un critic sever al guvernului și al măsurilor luate de autorități în pandemie, a scris un mesaj dur, prin care contestă opțiunea actuală, aceea ca bolnavii de Covid să fie prioritate față de restul suferinzilor din țara noastră.

”DISCRIMINARE! CINE ARE DREPTUL SA HOTARASCĂ PRIORITATE PT. BOLNAVII Covid in FATA CELORLALTI, UNII CU BOLI GRAVE, SI SĂ-I CONDAMNE LA MOARTE?! 

TOTI AU ACELASI DREPT LA SANATATE! PRIN CONSTITUTIE! JURAMINTUL, DAR SI LEGEA, CER SA TRATĂM TOTI OAMENII BOLNAVI, FARA NICI O DISCRIMINARE,

NU DOAR PE CEI AFECTATI DE VIRUS! 85% din bolnavii Covid s-au vindecat, multi chiar si fara a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Medicul Monica Pop: ”Cine are dreptul să hotărască  prioritate pentru bolnavii Covid în fața celorlalți?”

Pe cînd pacientii cu boli grave își pierd sigur viata in lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective. In plus si ei platesc asigurari de sanatate! Cum sa nu fie tratati?!

Prioritate trebuie sa aibă orice om bolnav, nu doar cei Covid! Altfel, vor muri mult mai multi decit cei cu Covid! Au murit deja, destui, altii s-au agravat, neprimiti la timp la tratamente! DECIZII CRIMINALE! Se impun CONSULTATII SI TRATAMENTE PENTRU ORICE PACIENT!! CU EFORT SUSTINUT PENTRU A SE EVITA CONTAMINAREA.

SĂ NU mai moara NIMENI din lipsa actului medical! In acest sens trebuie îndreptată strategia de sanatate, asa greu cum e!”, a notat revoltată Monica Pop. Astăzi, pentru a treia zi consecutiv, numărul celor infectați cu coronavirus în România a depășit cifra de 4000.

Pop