Marcel Vela, declaraţiile momentului! Detalii noi despre cazul Sabinei, tânăra ucisă şi incediată pe câmp în Ghimpaţi

 Marcel Vela, declaraţiile momentului! Detalii noi despre cazul Sabinei, tânăra ucisă şi incediată pe câmp în Ghimpaţi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susţinut o declaraţie de presă la sediul instituţiei şi a făcut noi precizări legate de

crima asupra femeii incendiate şi ucise la Ghimpaţi şi despre jaful comis în Sectorul 2 al Capitalei.

Marcel Vela, declaraţiile momentului!

Marcel Vela: Structurile MAI şi procurorii au făcut 140 de percheziţii domiciliare. Permiteţi-mi să vă prezint câteva exemple.

Cazul 1. Crima din Ghimpaţi: Tânăra arsă şi ucisă pe câmp

„E un caz greu care a produs multă emoţie în spaţiul public. Cel al tinerei incendiate în Ghimpaţi. A necesitat multă muncă a celor care au gestionat acest caz.

Anchetatorii au vizionat înregistrări de pe camerele de supraveghere, declaraţiile martorilor şi au găsit trei suspecţi. Suspecţii sunt cercetaţi pentru omor calificat şi

profanare de cadavre. La acest moment ei sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile”, a declarat Marcel Vela.

Mihaela Sabina Mircea a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Criminalii Sabinei, femeia ucisă şi incendiată într-o valiză pe un câmp în Ghimpați, au fost arestaţi prevenitiv. Magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis ca aceştia să stea după gratii în următoarele 29 de zile.

Este vorba despre două surori – Elena și Silvia Constantin – și iubitul uneia dintre ele, Giani Dinu. Cei trei sunt cercetaţi pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Cazul 2. Jaful comis la banca din Sectorul 2 al Capitalei

Integral pe RomâniaTV.net