Bill Gates a atras atenţia: Cum va arăta lumea, după pandemia de COVID. Ce se întâmplă cu călătoriile şi munca

 Bill Gates a atras atenţia: Cum va arăta lumea, după pandemia de COVID. Ce se întâmplă cu călătoriile şi munca

Pandemia de COVID va avea un impact puternic asupra vieţii omului chiar şi după ce se va încheia.

Bill Gates a susţinut într-o conferinţă a New York Times că aceasta va modifica fundamental modul în care oamenii vor călătorii şi îşi vor desfăşura toate activităţile.

Bill Gates susţine că peste o treime din zilele la birou vor dispărea chiar şi după ce pandemia de coronavirus va lua sfârşit.

De asemenea, cofondatorul Microsoft spune că peste 50% din călătoriile de afaceri, de asemenea, se vor anula, potrivit descopera.ro.

Previziunile lui Bill Gates: cum va arăta omenirea după ce pandemia COVID va lua sfârşit

Previziunea mea este că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”, a declarat omul de afaceri american.

Mergând mai departe, Gates a prezis că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă.”, a susţinut Gates.

Acesta a adăugat că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă.

„Vom merge la birou într-o oarecare măsură, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține.”, a subliniat Gates.

Pandemia a redus total cererea de călătorii cu avionul, în special în ce privește zborurile de afaceri, care sunt mai scumpe și, prin urmare,

mai profitabile pentru companiile aeriene. Înaintea crizei de COVID, acestea aduceau companiilor aeriene americane jumătate din venituri.

Sursa: RomâniaTV.net