Raed Arafat, un nou anunț important despre sărbătorile de iarnă. Cum vor arăta Crăciunul și Revelionul

 Raed Arafat, un nou anunț important despre sărbătorile de iarnă. Cum vor arăta Crăciunul și Revelionul

Situația din țara noastră este din ce în ce mai difiicilă, însă oamenii sunt, totuși, optimiști.

De când s-a anunțat că a fost descoperit vaccinul, românii speră că viața normală este tot mai aproape și pandemia va fi învinsă, iar sărbătorile de iarnă vor fi din nou ca în anii trecuți, fără restricții.

Cu toate acestea, autoritățile nu au deloc o atitudine pozitivă, având în vedere că numărul de infectări este, în continuare, unul mare, iar decesele s-au înmulțit și ele considerabil. Despe aceste aspecte a vorbit din nou Raed Arafat, șeful DSU.

Arafat anunță sărbători atipice

Toată lumea visează la sărbătorile de odinioară, fără restricții și teama că viața noastră ar putea fi în pericol. Raed Arafat ne avertizează ne avertizează, însă, că acest scenariu nu va fi posibil și ne sfătuiește să

dăm dovadă de responsabilitate și, înainte de toate, să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur, pentru că ceea ce va urma stă în mâinile fiecăruia și depinde

Șeful DSU a explicat că situația este una dificilă, chiar dacă am putea observa o scădere a numărului de cazuri și că responsabilitatea este și a noastră, pentru că nu este suficient efortul autorităților, dacă noi sfidăm regulile.

Arafat explică faptul că intenția nu este distrugerea sărbătorilor, ci protejarea oamenilor și reducerea riscului de îmbolnăvire și susține că atenția noastră trebuie să fie îndreptată către contactul cu tot mai puțini oameni.

Integral pe huff.ro

Enable Notifications    OK No thanks