Veste șoc înainte de Sărbători! Petrecerile în aer liber din seara de Revelion, interzise

 Veste șoc înainte de Sărbători! Petrecerile în aer liber din seara de Revelion, interzise

Autoritățile italiene se pregătesc să ia noi măsuri pentru a estompa răspândirea noului coronavirus.


In articol:


Italienii nu vor putea sărbători în stradă Revelionul, aceștia vor fi nevoiți să celebreze intrarea în Noul An în interior, deoarece petrecerile în aer liber vor fi interzise, a avertizat luni un

ministru din Guvernul de la Roma, care a exclus posibilitatea adoptării unor excepţii de la interdicţia ce vizează deplasările pentru data de 31 decembrie, relatează DPA.

Restricțiile din perioada sărbătorilor

„Dacă vom decide că oamenii nu vor putea să rămână în exterior dincolo de o anumită oră, atunci cu toţii vom trebui să ne întoarcem la casele noastre indiferent de lucrurile pe care le-am avea de făcut. Cât despre petrecerile de Revelion? Vom sărbători acasă”, a declarat ministrul pentru Afaceri Regionale, Francesco Boccia, pentru televiziunea publică italiană (RAI).

Guvernul italian este aşteptat să anunţe până joi noi decizii privind combaterea pandemiei de COVID-19. Preşedintele regiunii Liguria, Giovanni Toti, pledează pentru „un Crăciun cu ceva mai multă libertate pentru economie şi socializare” în zonele cu rate mici de infectare.

El propune ca restaurantele să fie autorizate să rămână deschise în timpul serii (în prezent restaurantele italiene se închid la ora locală 18.00) şi ca italienii să poată să participe la slujba de la miezul nopţii în Ajunul Crăciunului, notează DPA.

Integral pe kanald.ro