Caz cutremurător în Neamţ. Copilă de zece ani batjocorită de cinci bătrâni, de mai multe ori. Cel mai în vârstă dintre ei are 87 de ani

 Caz cutremurător în Neamţ. Copilă de zece ani batjocorită de cinci bătrâni, de mai multe ori. Cel mai în vârstă dintre ei are 87 de ani

Cinci bătrâni au fost închişi după gratii după ce aceştia au fost acuzaţi că au batjocorit o copilă de doar zece ani, în mod repetat.

Inculpaţii au ademenit-o pe fetiţă cu bani. Do dintre aceştia sunt trecuţi de vârsta de 80 de ani.

Caz cutremurător în Neamţ.  Aproape toţi indivizii care au abuzat-o de mai multe ori o copila de doar 10 ani, într-un sat din județul Neamț, Gârcina, au fost arestați chiar de 1 Decembrie, după ce al cincilea fusese reținut la începutul lunii noiembrie.

Cei cinci bărbați au următoarele vârste:61, 66, 75, 81 şi 87 de ani. Magistraţii au hotărât arestarea lor preventivă. Cel mai tânăr dintre ei, Ion Ciudin, a fost reținut pe 10 noiembrie și anchetatorii au stabilit că faptele de care e acuzat au fost comise între anii 2019- 2020.  Inculpaţii au profitat de naivitatea specifică vârstei, dar şi de starea materială precară a familiei din care face parte, bătrânul a ademenit copila cu sume modice de bani şi ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale orale, scrie Adevărul.

Primul inculpat, dascăl la corul bisericii din sat. Detalii incredibile

Copila ar fi fost consiliată psihologic, după implicarea primăriei din localitate şi ancheta desfăşurată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ, iar la un moment dat, copila a detaliat ceea ce s-a petrecut, autorul fiind arestat și acuzat de viol în formă continuată.

Bărbatul, căsătorit și tată a doi copii, plecați la muncă în Italia, a fost cântăreț bisericesc, fiind îndepărtat din funcție de săteni, după o aventură extraconjugală.

Ancheta instituită pentru acest caz avea să stabilească faptul că şi alte persoane au abuzat sexual copila de doar 10 ani. Astfel, Ion Balmuș (87 de ani), Grigore Țăpuc (81 de ani), Petru Trăscăoanu (75 de ani) și Ion Măriuța (66 de ani) au fost și ei arestați preventiv.

Articolul 218 din Noul Cod Penal prevede că raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare,

se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Numai că, în cazul în care victima este minoră, sancţiunea este între 5 şi 12 ani.

Citeşte şi: Caz sinistru la Bârlad. O adolescentă în scaun cu rotile, abuzată de iubitul mamei