Mesaje RO-ALERT. Românii vor fi anunțați de fiecare situație declanșată de vremea severă

 Mesaje RO-ALERT. Românii vor fi anunțați de fiecare situație declanșată de vremea severă

Românii vor fi anunțați prin sistemul RO-ALERT de fiecare situație deosebită declanșată de vremea severă, în funcția de zona de manifestare, a anunțat Marcel Vela.

Mesaje RO-ALERT. Ministrul Afacerilor Interne a anunțat faptul că românii vor fi avertizați prin sistemul RO-ALERT cu privire la fiecare situație deosebită declanșată de vremea severă, în funcția de zona de manifestare.

”Am discutat despre soluţii, dar mai ales despre cum trebuie să ne asigurăm, prin măsuri eficiente, că prevenim şi gestionăm orice provocare generată de sezonul rece.

În cadrul şedinţei, în sistem videoconferinţă, am luat legătura cu toate prefecturile de la nivel naţional, iar fiecare prefect a prezentat stadiul de pregătire, dar şi necesarul de tehnică, echipament, resursă umană, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19.

Ca măsură de prevenţie şi avertizare, am stabilit ca cetăţenii să fie anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă, în funcţie de zona de manifestare”, a scris Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.Mesaje RO-ALERT.

Astăzi a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne a avut loc o ședință privind verificarea gradului de pregătire a instituţiilor statului responsabile pentru gestionarea situaţiilor specifice sezonului rece, la care au participat premierul interimar Nicolae Ciucă,

ministrul Transporturilor Lucian Bode, ministrul Economiei Virgil Popescu, dar şi reprezentanţi din cadrul celorlalte autorităţi publice cu atribuţii pe această linie.

Integral pe RomâniaTV.net