Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!

 Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!

Avocata Diana Iovanovici Şoşoacă vine cu mărturii-bombă despre modul prin care partidul AUR vrea să facă politică în România.

Iată care este de fapt misterul din spatele formaţiunii politice Alianţa pentru Unirea Românilor.

Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă a declarat că numai profesioniştii pot salva România, iar astfel în doi ani Economia ţării ar putea prospera şi ar reuşi să îşi plătească datoriile.

„Eu mi-am asumat poziţia de parlamentar şi îmi cunosc responsabilităţile şi am spus tuturor parlamentarilor din fosul, că deja este fostul Parlament şi din fostul guvern, de tristă amintire. Le-am spus.

Sunteţi atât de sus, încât nu ne vedeţi aici jos şi să înţeleagă că ei sunt angajaţii poporului şi sunt plătiţi din banii publici. Ei au o responsabilitate enormă faţă de oamenii care au pus ştampila.

Oamenii ştiu ce am făcut pentru ei şi înainte de AUR. Eu nu am vrut să intru în politică, m-am înscris în partid în 21 octombrie, înainte cu o zi de a se închide listele.

Psihologii, sociologii şi jurnaliştii fac deja cercetări pentru că e prima dată în istorie când un partid pleacă de la 0,43 şi a ajuns la 10%.

 

E o muncă titanică, o muncă de echipă. Sinceră să fiu, eu când am pornit, am crezut că nu intrăm în Parlament. Am fost rugată de domnul Colceag, -antrenorul de genii-, cu care colaborez acum la o nouă lege pentru schimbarea învăţământului.”, a declarat ea.

„Politica României în 31 de ani a fost de minciună, de sclavizare a populaţiei, bătaie de joc”

„Eu am făcut parte şi fac încă din reţeaua profesioniştilor. În doi ani de zile am putea avea o economie în care să ne şi plătim datoriile, dar nu se vrea.

Reţeaua consideră că numai profesioniștii pot salva România. De politică sunt sătulă. Sunt total atipică, fac politică în felul meu. Noi vrem să schimbăm stilul de a face politică. Eu sunt un profesionist convins.

Politica României în 31 de ani a fost de minciună, de sclavizare a populaţiei, bătaie de joc, distrugearea economiei naţionale, distrugerea învăţământului şi vânzarea ţării pe bucăţi.

Integral pe RomâniaTV.net