Noi precizări legate de carantinarea Capitalei! Raed Arafat: „Acesta este primul pas!”

 Noi precizări legate de carantinarea Capitalei! Raed Arafat: „Acesta este primul pas!”

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a explicat ce se va întâmpla cu Capitala, în contextul în care înregistrează zilnic un număr mare de infectări de coronavirus.

Raed Arafat a explicat că deocamdată nu s-a luat o decizie legată de carantinarea Bucureștiului, dar că se va anunța acest lucru, atunci când va fi cazul.

Din ce știu, după o discuție cu prefectul, au început să se intensifice controalele.

Acesta este primul pas care se face: intensificarea controalelor pentru respectarea regulilor. Bineînțeles, DSP București analizează situația, discută cu prefectul.

Dacă vin cu propuneri pentru măsuri suplimentare, se discută în Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență prima dată. (…) Dar analiza și evaluarea încep la DSP București”, a spus Raed Arafat, joi seară, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Șeful DSU a vorbit și despre perioada sărbătorilor și măsurile pe care românii sunt obligați să le respecte în acest an.

asupra sistemul sanitar în următoarea perioadă. Toată lumea trebuie să respecte măsurile de igienă, distanțarea, măsurile la locul de muncă.

Toate sunt măsuri care rămân valide. De sărbători gândiți-vă la sănătatea voastră și a celor dragi”, a mai transmis Raed Arafat.

Integral pe romaniatv.net