Premierul interimar Nicolae Ciucă clarifică situația. Ce s-a decis cu privire la carantina totală

 Premierul interimar Nicolae Ciucă clarifică situația. Ce s-a decis cu privire la carantina totală

Vineri dimineață, într-o ședință de Guvern, premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat prelungirea stării de alertă și a vorbit posibil lockdown de care oamenii se tem tot mai mult în utlima vreme.

Având în vedere că numărul de cazuri a crescut considerabil, circulă zvonul că România va intra în carantină totală luna aceasta, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Această idee a fost combătută de mai multe persoane importante, iar în completare vine și Nicolae Ciucă.

Carantina totală, doar o informație greșită

În ultima perioadă, a circulat tot mai mult zvonul că România va intra în carantină totală după alegerile parlamentare. Deși situația este una destul de dificilă și numărul de infectări este încă unul mare, deși au fost impuse mai multe măsuri de prevenire

și de reducere a riscului de infectare, autoritățile asigură că nu se pune problema de un lockdown la nivel național, pentru că economia și societatea nu ar mai putea suporta o astfel de lovitură.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat joi că starea de alertă se prelungește pentru încă 30 de zile, deoarece lucrurile nu au revenit la normal în țara noastră și nu suntem în afara oricărui pericol pentru a ieși de sub această avertizare.

Integral pe huff.ro