Medicamentele anti-Covid promise de Gigi Becali au fost blocate în vamă, de ruşi. Patronul FCSB riscă să piardă 300.000 euro

 Medicamentele anti-Covid promise de Gigi Becali au fost blocate în vamă, de ruşi. Patronul FCSB riscă să piardă 300.000 euro

Gigi Becali are probleme cu aducerea în ţară a medicamentelor promise pentru combaterea coronavirusului.

Toată marfa pe care intenţionează să o aducă din Rusia i-a fost blocată în vamă de autorităţile de la Moscova.

Gigi Becali vrea să aducă în România Arbidol, un medicament fabricat în Rusia, despre care se spune că dă randament în lupta împotriva noului coronavirus.

În urmă cu aproape patru luni, el a cheltuit aproximativ 150.000 de euro pentru a importa medicamentele anti-Covid, pastile pe care le-a distribuit apoi la mai multe spitale și clinici, dar și la diverse lăcașe de cult.

Pentru că medicamentul a fost unul extrem de eficient, Becali a decis să mai cumpere un lot din produsul minune, pentru a veni în sprijinul unităților sanitare cu un antidot în plus în lupta cu COVID 19.

Dar, potrivit playsport.ro, de data aceasta lucrurile nu au ieşit aşa cum a sperat patronul FCSB. Astfel, după ce a pătit 300.000 de euro distribuitorului din Rusia, iar marfa a fost pregătită să plece spre România, Becali a fost înștiințat că încărcătura a fost blocată în vama rusă.

Totul s-ar fi complicat din cauza unor schimbări birocratice de ultim moment venite de la Moscova, în privința distribuției de medicamente şi, deşi au trecut aproape două luni,

situaţia este departe de a se fi rezolvat. Becali riscă în momentul de faţă să rămână fără medicamentele anti-Covid și să piardă, astfel, 300.000 de euro.

Sursa: RomâniaTV.net