Este OFICIAL – România SUSPENDĂ toate zborurile din și spre Marea Britanie. CARANTINĂ pentru cei care vin din Regat – DOCUMENT

 Este OFICIAL – România SUSPENDĂ toate zborurile din și spre Marea Britanie. CARANTINĂ pentru cei care vin din Regat – DOCUMENT

România interzice zborurile din și spre Regatul Unit. Decizia va intra în vigoare de luni, de la ora 19.00 și este valabilă timp de 14 zile.

Totodată, Marea Britanie este inclusă pe lista din zona galbenă, măsura fiind valabilă din această noapte. Astfel, cei care vor veni din Marea Britanie în România vor sta în carantină timp de două săptămâni.

Duminică, mai multe țări au interzis legăturile aeriene și feroviare cu Marea Britanie, după ce premierul Boris Johnson a anunțat restricții dure de astăzi din cauza noii tulpini de coronavirus.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 20.12.2020,Hotărârea numărul 61 pentru aprobarea introducerii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pe lista
țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic

pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și suspendarea zborurilor din și către Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Duminică, mai multe țări europene au decis suspendarea transportului aerian și feroviar către și din Marea Britanie după restricțiile dure impuse de astăzi de premierul Boris Johnson din cauza transmiterii accelerate a noii tulpini de coronavirus pe  teritoriul Regatului.

Integral pe realitatea.net