Poliţişti locali, luaţi la bătaie de oameni în Vaslui, în timp ce încercau să salte un scandalagiu fără mască. Imagini şocante

 Poliţişti locali, luaţi la bătaie de oameni în Vaslui, în timp ce încercau să salte un scandalagiu fără mască. Imagini şocante

Scene de-o violenţă ieşită din comun au fost surprinse în Vaslui. Doi poliţişti locali au fost luaţi la bătaie, în timp ce încercau să reţină o persoană fără mască.

Unul dintre agenţi a fost lovit cu capul în figură de scandalagiu, iar celălalt a fost la un pas de a fi trântit la pământ.

Poliţişti locali, luaţi la bătaie de oameni în Vaslui. În imaginile cu un puternic impact emoţional se vede cum un tânăr ţipă ca din gură de şarpe în timp ce doi poliţişti locali încercau să-l imobilizeze, pe o stradă din Vaslui. Câţiva localnici i-au sărit în ajutor bărbatului.

Între timp, zeci de oameni s-au strâns pe stradă pentru a asista la scandal.

„Nu pui mâna pe mine!”, a strigat tânărul care se agita pentru a nu fi încătuşat.

Unele dintre persoane strigau ca poliţiştii să-l imobilizeze, în timp ce altele voiau ca tânărul să fie eliberat. Mai mulţi bărbaţi au intervenit pentru a-i îndepărta pe poliţiştii locali. Doi dintre ei l-au smuls pe unul dintre poliţişti pe care l-au izbit pe un zid.

„Băi, dă-i drumul”, a strigat un localnic.

La un moment dat, un tânăr a încercat să-l trântească la pământ pe unul dintre poliţiştii locali. Încolţit de mai mulţi localnici, un agent nu s-a mai putut apăra şi a fost lovit cu capul în figură de tânărul pe care voia să-l încătuşeze.

Integral pe romaniatv.net