Caz incredibil în Iași, unde un bărbat s-a întors acasă la o săptămână după ce a fost înmormântat. Cum s-a produs confuzia

 Caz incredibil în Iași, unde un bărbat s-a întors acasă la o săptămână după ce a fost înmormântat. Cum s-a produs confuzia

La o săptămână după ce o bătrână din județul Iași şi-a înmormântat fiul de 51 de ani, acesta s-a întors acasă, chiar în ziua în care era organizat primul praznic.

Încurcătura teribilă, care le-a dat celor doi viețile peste cap, s-a produs în momentul în care într-un râu a fost găsit un cadavru, iar membri ai familiei „l-au recunoscut” pe bărbatul de 51 de ani, pe care, de altfel, mama sa l-a dat dispărut, potrivit Ziarul de Iași.

Gabriel Luca locuiește împreună cu mama lui, în comuna Costuleni. În luna octombrie, a plecat de acasă, pentru că își găsise de lucru în altă localitate, însă nu a anunțat pe nimeni.

După patru zile, îngrijorată, femeia s-a dus la Poliţie şi i-a anunțat dispariţia. După 45 de zile, cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un râu.

Pe data de 25 octombrie a fost înregistrată dispariţia. La începutul lunii decembrie a fost găsit corpul lui în râul Jijia. Pe data de 6 decembrie a fost declarat decesul, după ce fratele mortului şi nepoata au fost chemaţi la morgă pentru a identificat cadavrul. Hainele păreau că sunt identice, semăna şi un pic la faţă, chiar dacă era un pic umflat. De fapt, nu l-au văzut foarte mult deoarece era pus într-un sac, probabil că stătuse mult în apă”, a declarat mama bărbatului pentru sursa citată.

Pe data de 10 decembrie l-am înmormântat, iar iar vineri (18 decembrie) m-am trezit cu el la poartă. A început să mă doară inima. I-am spus: Măi, dar eu te-am îngropat pe tine! Iar el mi-a răspuns: Ehe, bine că ai avut bani… Vă daţi seama?”, a mai spus femeia.

Acum bărbatul face demersuri pentru anularea certificatului de deces. În același timp, autoritățile trebuie să stabilească adevărata identitate a mortului îngropat.

Sursa : digi24.ro