Monica Pop explică de ce nu s-a vaccinat anti-COVID și acuză lipsa unei campanii de informare: ”Aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și adevărul”

 Monica Pop explică de ce nu s-a vaccinat anti-COVID și acuză lipsa unei campanii de informare: ”Aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și adevărul”

Medicul Monica Pop nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și susține că o campanie de informare lipsește, din

păcate, cu atât mai mult cu cât oamenii ar trebui să aibă acces la toate informațiile referitoare la acest vaccin.

În ceea ce privește propria persoană, Monica Pop explică de ce nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, existând două motive. Primul dintre ele este acela că nu s-a vaccinat,

încă, nimeni din spitalele ”care nu sunt COVID”. Pe de altă parte, medicul dezvăluie că are una dintre ”marile contraindicații”, un șoc anafilactic.

”Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi.

Un aspect. Și al doilea, eu am una dintre marile contraindicații ale acestui vaccin, am avut șoc anafilactic. Am și povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat,

la unul dintre medicamentele citostatice și asta este situația. Deci e una dintre indicațiile majore”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

”Eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc”

Monica Pop lansează și o acuzație, totodată, precizând că nu a văzut nicio ”campanie de informare”, iar oamenii ar trebui ”să aibă prospectul în mână pe care să îl citească”.

Pe de altă parte, medicul trage și concluzia că este vorba despre o ”amenințare în permanență” și atenționează că o astfel de situație nu este normală. 

Integral pe gândul.ro