Raluca Turcan: Pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp

 Raluca Turcan: Pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că pensiile pentru luna ianuarie vor fi plătite la timp. Potrivit acesteia, luni au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu.

Raluca Turcan a anunțat prin intermediul unui mesaj pe o rețea de socializare că a verificat modul în care este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu așa cum a fost stabilit cu instituțiile implicate. Pe parcursul zilei au fost îndeplinite mai multe proceduri care vor permite plata pensiilor.

„Casele Județene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenției Naționale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgență către trezorerii a dispozițiilor bugetare reprezentând plățile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naționale Poșta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu”, a scris, pe Facebook, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Sursa : antena3.ro