Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară ?

 Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară ?

Din anul 2015, Adela Popescu (34 de ani) este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară ?

Potrivit Spynews, în urmă cu câteva zile, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat o felicitare primită de la soacra ei, mama lui Radu. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi.

Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scrie pe felicitare.
Ce spunea Adela despre al treilea copil anul trecut ?

„Momentan, credem că avem o familie mare. De-abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, declara Adela cu doar un an în urmă, în exclusivitate pentru Unica.

„Ne mai dorim încă un copil, [dar] nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: «Simt că lucrurile nu sunt încheiate». Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a completat atunci Radu.

Sursa : unica.ro