Scandal pe aeroportul din Cluj-Napoca : 50 de pasageri au plecat în Italia fără test COVID-19

 Scandal pe aeroportul din Cluj-Napoca : 50 de pasageri au plecat în Italia fără test COVID-19

A fost scandal la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj, unde zeci de pasageri gata de îmbarcare au fost la un pas de a pierde zborul fiindcă nu aveau testul pentru sars-cov-2. Oamenii s-au plâns că au fost anunţaţi abia în ultimul moment că aveau nevoie de test şi au cerut să li se permită să zboare.

Pasagerii zborurilor spre Roma și Bergamo au fost nemulțumiți pentru că au fost anunțați prea târziu de compania Wizz Air că este nevoie de un test COVID-19 negativ pentru a li se permite să zboare spre Italia.

După intervenţia autorităților aeroportuare, compania aeriană a decis să-i imbarce pe pasagerii fără test.

„Pasagerii care au ajuns pentru cele două zboruri de Roma și Bergamo. În total aproape 200 de pasageri pe cele două zboruri. Inițial nu am dorit să-i acceptăm decât pe cei care au test. În urmă discuțiilor, aproape 50 de pasageri nu aveau test și nu au fost acceptați la îmbarcare.” , a declarat la Antena 3, David Ciceo, Directorul aeroportului din Cluj.

„Au fost anumite nemulțumiri când li s-a comunicat că nu pot fi acceptați fără test dar în urma discuțiilor cu compania aeriană au fost acceptați. Este posibil că cei 50 care nu cunoașteau, să-și fi cumpărat bilete cu foarte mult timp înainte.” a mai declarat aceasta.

Sursa : antena3.ro