Ce a făcut un primar din Dâmbovița, după ce un bărbat și-ar fi aruncat gunoaiele pe pajiştea comunei

 Ce a făcut un primar din Dâmbovița, după ce un bărbat și-ar fi aruncat gunoaiele pe pajiştea comunei

Scandal la Glodeni, în Dâmboviţa. Un bărbat de 52 de ani este acuzat de primarul din localitate că și-ar fi aruncat resturile menajere pe pajiştea comunei.

Edilul spune că a dedus asta după ce a găsit în grămada de gunoi nişte adrese bancare ale celui bănuit că a lăsat deșeurile acolo. L-a somat pe localnic să ridice gunoiul, dar cum acesta a refuzat, primarul a mers cu un tractor, l-a încărcat şi i l-a vărsat la poartă. Cel reclamat susţine însă că e nevinovat.

Ion Garla, bărbatul reclamat: “Dacă mi-l punea în curte era mai bine, dar l-a pus tot pe domeniul public. Uitaţi şi dumneavoastră, a venit de acolo cu el, pe tot drumul a strâns şi mi l-a basculat mie aici.”

Primarul din Glodeni povesteşte că a dat întâmplător peste maldărul de gunoaie, între pajişte şi pădurea de la marginea satului. Revoltat, s-a apucat să scormonească după dovezi, ca să afle cine l-ar fi aruncat acolo.

Gheorghe Chiran, primarul comunei Glodeni: “Scotocind prin acel gunoi, am găsit două facturi, una a persoanei respective, şi alta a soacrei domniei sale. L-am somat să meargă să ridice gunoiul, nu a făcut lucrul acesta. I-am promis încă din luna decembrie că în 4 ianuarie gunoiul va fi la dansul acasă, ceea ce am şi făcut.” 

Sursa : stirileprotv.ro