Surpriza anunțată de Dacia. Se întâmplă după 20 de ani, nimeni nu mai credea că e posibil

 Surpriza anunțată de Dacia. Se întâmplă după 20 de ani, nimeni nu mai credea că e posibil

?????????????

Uzinele Dacia au făcut un anunț care a luat pe multă lume prin surprindere! După 20 de ani, Uzinele Dacia vor avea din nou un director român! Christophe Dridi, actualul director general, a fost numit în cadrul Grupului Renault în funcţia de vicepreşedinte Global Access Industry şi vicepreşedinte Industry Dacia şi Lada, așa că postul era vacant.

Schimbare majoră la Dacia

Francezii de la Renault au decis să-l numească pe funcție, de la 1 februarie, pe Mihai Bordeanu. Acesta va fi şi director Dacia pentru Europa de Sud-Est. Se pare că schimbarea la vârful Dacia vine şi ca urmare a reorganizării Groupe Renault în jurul mărcilor sale, grupate în patru unităţi de business – Renault,  Dacia & Lada, Alpine şi New Mobility.

Dar cine este Mihai Bordeanu, noul director general Dacia? Ei bine, acesta s-a alăturat în 2006 echipei Toyota în România, unde a ocupat pe rând, funcţiile de director de marketing, director comercial şi director al mărcii Lexus pentru divizia Balcani. În 2010 a preluat funcţia de director de marketing în cadrul Renault Commercial Roumanie pentru mărcile Dacia şi Renault.

Citeste intreaga stire pe : https://www.impact.ro/surpriza-anuntata-de-dacia-se-intampla-dupa-20-de-ani-nimeni-nu-mai-credea-ca-e-posibil-124798.html?utm_source=Antena+3&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee