Carantină de la miezul nopţii. Arafat a semnat, se închid barurile, restaurantele şi revin DECLARAŢIILE

 Carantină de la miezul nopţii. Arafat a semnat, se închid barurile, restaurantele şi revin DECLARAŢIILE

După relaxarea de Sărbători, rând pe rând zonele cu incidenţă mare a cazurilor de Covid 19 revins la restricţii dure.

Carantină de la miezul nopţii. Începând de marți, 12 ianuarie, în municipiul Bistrița se reintroduce măsuri restrictive, după ce rata incidenței de îmbolnăviri cu CoVid-19 depășește pragul de 3/1000 locuitori.

Restaurantele, barurile, cafenelele și sălile de jocuri de noroc, se reînchid în Bistrița. Hotărârea a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, potrivit unui anunț făcut de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, pe pagina de Facebook.

Astfel că, se va interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul

restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Totodată, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, va fi obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Integral pe romaniatv.net