ÎPS Teodosie, o nouă perspectivă despre vaccin: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”

 ÎPS Teodosie, o nouă perspectivă despre vaccin: „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive”

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pare că şi-ar fi schimbat perspectiva din care priveşte campania de vaccinare anti-Covid-19. El a precizat unui post de radio că s-a documentat şi acum are gânduri pozitive.

ÎPS îşi arată susţinerea faţă de iniţiativa Patriarhului Daniel care a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

După ce luni de zile s-a declarat sceptic în privinţa existenţei virusului SARS-Cov-2, ignorând măsurile şi restricţiile pentru răspăndirea infectării cu Covid-19, arhiepiscopul Teodosie al Tomisului invocă lipsa de informare din partea autorităţilor.

Noua poziţie, mai îngăduitoare faţă de vaccinare, vine după ce, chiar de Bobotează, sublinia că tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.

„Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați. Nu umblăm cu păreri. Umblăm cu cunoștințe solide, științifice”, a spus ÎPS Teodosie pentru europafm.

Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.

Sursa : antena3.ro