Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Abia am așteptat să mă pot vaccina!“ – VIDEO / UPDATE

 Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Abia am așteptat să mă pot vaccina!“ – VIDEO / UPDATE

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, s-a vaccinează luni, 11 ianuarie, începând cu ora 12.00.

Personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență i se va administra vaccinul împotriva COVID-19

UPDATE: „Astăzi ne-a venit rândul să ne vaccinăm. Este un gest de normalitate. Abia am așteptat să mă pot vaccina! Am vrut să arăt că ceea ce recomandăm facem și noi.

Aceasta este calea pe care dacă o urmează cât mai mulți reușim cât mai repede să revenim cât mai aproape de normalitate. Îndemnul meu este ca lumea să nu asculte știrile nefondate despre vaccin, ci pe cele argumentate științific.

Mai avem o doză de făcut la data de 1 februarie, doza de rapel. Pentru mine a fost foarte ușor, nicio diferență față de doza de vaccin antigripal“, a declarat Raed Arafat după ce s-a vaccinat.

„Nimeni nu este obligat să se vaccineze. Poate că unii vor să mai aștepte, unii au crezut alte părere. Unii încă mai caută informații legate de vaccin.

Eu cred că este normal să ne protejăm, iar când avem un număr mare de persoane vaccinate putem reduce impactul acestui virus. Eu cred că această campanie de vaccinare funcționează bine în România.

În următoarele zile, se vor plăti medicii de familie pentru a participa la vaccinare. România este destul de OK ca număr de persoane vaccinate“, a adăugat Raed Arafat.

Integral pe bzi.ro