Un bătrân căzut în genunchi a fost lăsat să agonizeze mai multe ore în spitalul din Corabia

 Un bătrân căzut în genunchi a fost lăsat să agonizeze mai multe ore în spitalul din Corabia

Imagini revoltătoare, care vorbesc despre lipsa umanității, au fost surprinse pe holul spitalului orășenesc din Corabia, județul Olt. Un bătrân, cu probleme la picioare, stă în genunchi, pe podeaua sălii de așteptare, cu capul plecat la pământ.

Nimeni nu pare să îl ajute până la intervenția unei paciente. În cele din urmă, omul a fost urcat într-o ambulanță, fără să fie consultat, și trimis acasă.

Scenele au stârnit un val de revoltă în spațiul public și au declanșat o anchetă a Ministerului Sănătății. Scenele s-au petrecut la finalul săptâmânii trecute.

Bătrânul are lângă el un coș de nuiele și o pungă…cu lucrurile personale. Ține cât poate de strâns și un baston, fără de care nu poate să meargă.

În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-batran-cazut-in-genunchi-a-fost-lasat-sa-agonizeze-mai-multe-ore-in-spitalul-din-corabia-video.html