Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție într-o parcare ar fi fostul şef al Poliţiei Locale Oradea

 Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție într-o parcare ar fi fostul şef al Poliţiei Locale Oradea

Atacul sângeros de la Oradea a fost surprins de camerele de supraveghere. Fostul director al Poliției Comunitare din oraș și-a lovit și înjunghiat fosta soție.

Șocant este că mai mulți martori au văzut cum victima este bătută crunt, în parcarea blocului, într-un spațiu public, dar nu i-au sărit în ajutor.

Scandalul a început în mașina femeii, în parcare. Când victima coboară și vrea să plece, fostul ei soț, cândva directorul Poliției Locale din Oradea, și actual polițist local o agresează chiar în fața unui taximetru. O lovește de mai multe ori, însă șoferul din taxi nu intervine. Dă cu spatele și pleacă, în timp ce victima țipă disperată după ajutor.

Locatar: „Am văzut taximetristul care a dat în spate, după aia a plecat. După aia am văzut pe cineva ieșind din casa scării.”

Agresorul o fugărește pe femeie până când ajung în scara blocului, unde o lovește din nou, apoi se ridică și pleacă împleticit.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/socant/barbatul-care-si-a-injunghiat-fosta-sotie-intr-o-parcare-ar-fi-fostul-sef-al-politiei-locale-oradea.html