Bogdan Stanoevici a murit de Covid-19. Actorul și politicianul nu credea că virusul este periculos

 Bogdan Stanoevici a murit de Covid-19. Actorul și politicianul nu credea că virusul este periculos

Actorul Bogdan Stanoevici a murit după ce s-a infectat cu SARS COV 2. Fost ministru și candidat la președinție, Stanoevici ar fi ajuns inițial la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală la jumătatea lunii noiembrie.

Suferea deja de o formă severă a bolii și după săptămâni de spitalizare la ATI a fost transferat la CC Iliescu, unde a primit imediat oxigen.

Starea lui s-a agravat în continuare, a fost intubat, iar medicii au încercat să-l salveze cu ajutorul unui plămân artificial. Din păcate, n-a răspuns la niciun tratament.

Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon la jumătatea lunii noiembrie, diagnosticat cu COVID 19. Surse medicale spun că a avut nevoie de suport cu oxigen pentru că avea o formă severă a bolii. Cei apropiați au aflat târziu că este bolnav.

Marian Râlea, prietenAm făcut facultatea împreună, am fost și foarte buni prieteni, am și jucat în seriale, era un luptător, noi am sperat și ne-am rugat. Avea telefonul închis, aflam câte ceva, încercam să ne interesăm la spital și toate veștile erau triste, nimeni nu ne putea spune că e mai bine. Am încercat să-l sunăm și ne-am alertat și atunci am aflat că e internat, dar veștile erau bune, a trecut peste acea perioadă mai departe, nu știm ce s-a întâmplat.
ReporterȘtiați să fi avut și alte boli?
Marian RâleaNu, adică nu atât de grave”.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bogdan-stanoevici-a-murit-de-covid-19-actorul-si-politicianul-nu-credea-ca-virusul-este-periculos.html