BILL GATES A PREZIS PANDEMIA DE COVID-19 ACUM CINCI ANI! CE SPUNE DESPRE ERA POST-CORONAVIRUS

 BILL GATES A PREZIS PANDEMIA DE COVID-19 ACUM CINCI ANI! CE SPUNE DESPRE ERA POST-CORONAVIRUS

În urmă cu cinci ani, Bill Gates intuia pandemia de coronavirus, cu care se confruntă acum întreaga lume, iar în Statele Unite situația este agravantă.

Ce spune acum fondatorul Microsoft despre era post-coronavirus?

”Viața post COVID nu va mai fi la fel”, sunt cuvintele de început ale lui Bill Gates. Considerat deja un profet, el a vorbit, de data aceasta, despre felul în care viețile se vor schimba din cauza virusului apărut în piața din Wuhan, China.

A făcut-o într-un podcast, alături de actrița Rashida Jones, potrivit inc.com, citat de stirileprotv.ro. În joc a intrat și renumitul epidemiolog american Anthony Fauci.

Bill Gates a prezis pandemia de COVID-19 acum cinci ani! Ce spune despre era post-coronavirus

Iată ce au punctat cei trei:

Întâlnirile la distanță vor deveni regulă: ”La fel cum după Al Doilea război Mondial femeile au intrat pe piața muncii și multe dintre acestea și-au păstrat slujbele, apare ideea de ”E nevoie să merg acolo fizic?”.

„Putem să ne punem această întrebare”, spune Gates. „Ideea de a învăța sau de a avea o programare la medic sau un apel la job, să zicem

pentru vânzări, în care interacțiunea se face doar prin ecran, fie prin Zoom sau Microsoft Teams, se va schimba complet”, spune Gates.

Softurile se vor îmbunătăți substanțial: Gates prezice, de asemenea, că instrumentele pentru convorbirile la distanță se vor perfecționa.

Integral pe cancan.ro