Ce pensie are Ion Iliescu! Cum se poziționează față de cel mai bogat pensionar al țării

 Ce pensie are Ion Iliescu! Cum se poziționează față de cel mai bogat pensionar al țării

FANATIK îți spune adevărul despre pensia pe care o are Ion Iliescu, fostul președinte al țării! Primul om care a condus România după îndepărtarea regimului comunist nu stă rău deloc din punct de vedere financiar.

Ar putea avea ceva probleme dacă parlamentarii se decid, în cele din urmă, să taie pensiile speciale. Interesant este că, de-a lungul timpului, Ion Iliescu a deținut mai multe funcții importante, ceea ce înseamnă acum și o pensie pe măsură.

Concret, la final de lună, Ion Iliescu poate sta liniștit. Nu face parte din grupul pensionarilor care așteaptă la ușă poștașul pentru a-și încasa pensia.

Fostul lider PSD încasează o pensie de 3.916 lei, dar, atenție, mai beneficiază și de o indemnizație pentru ocuparea funcției supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei.
Vorbim de aproape 2000 de euro, bani care îi asigură o bătrânețe liniștită. Conform ultimei declarații de avere, Ion Iliescu deținea și un apartament în capitală. Acesta a fost cumpărat în 1996, an de tristă amintire pentru el, an în care a predat conducerea țării.