Cine este femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani. A fost căsătorită cu fostul șef al IPJ Dâmbovița

 Cine este femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani. A fost căsătorită cu fostul șef al IPJ Dâmbovița

După medici și directori de instituții cu diplome false, cum a fost cazul revoltător de la „Transelectrica”, polițiștii au descoperit o femeie care a fost angajată 20 de ani psiholog, tot în baza unei diplome falsificate.

Suspecta are 46 de ani și este acuzată că a lucrat două decenii, fără să fi avut pregătirea necesară. A fost psiholog la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde făcea parte și din comisia de expertiză medicală și a consultat mii de pacienți cu probleme psihice grave. Când s-a angajat, suspecta era căsătorită cu un polițist, devenit între timp șeful Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Sorinela Paraschiv a fost ridicată de acasă din Târgoviște și adusă în Capitală, la Parchetul General. Femeia este acuzată că timp de 20 de ani a păcălit autoritățile, pentru că a fost angajată psiholog în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște, în baza unei diplome false de licență.

Paraschiv a fost reținută pentru 24 de ore în urma audierilor, recunoscându-și fapta.

Femeia s-a angajat la Spitalul Municipal din Târgoviște în 1999, pe când avea doar 24 de ani. Ar fi făcut doi ani la o facultate privată, de unde a fost exmatriculată, dar a depus la dosarul de angajare o diplomă falsificată, spune poliția într-un comunicat, potrivit căreia ar fi absolvit o Facultate de Psihologie și Sociologie în Capitală.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cine-este-femeia-care-s-a-dat-drept-psiholog-20-de-ani-a-fost-casatorita-cu-fostul-sef-al-ipj-dambovita.html