Femeia care s-a dat drept psiholog vreme de 20 de ani într-un spital din Târgoviște a fost reținută penru 24 de ore

 Femeia care s-a dat drept psiholog vreme de 20 de ani într-un spital din Târgoviște a fost reținută penru 24 de ore

Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută pentru 24 de ore în urma audierilor, recunoscându-și fapta.

Stupoare în Târgoviște, unde o femeie este bănuită că a profesat ca psiholog, vreme de 20 de ani.

Nu oriunde, ci în cel mai mare spital din județul Dâmbovița, pe baza unei diplome și a unui atestat falsificate. Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul său și au condus-o la audieri.

Sorinela Paraschiv s-a angajat ca psiholog la Spitalul Municipal Târgoviște în 1999. S-ar fi folosit de o diplomă de licență falsificată, spun anchetatorii.

Era soție de polițist, la vremea aceea. Între timp a divorțat. În anul 2011, Spitalul Municipal a fost anexat celui județean. Sute de angajați, printre care și falsul psiholog, au fost preluați. Sorinela Paraschiv a continuat să lucreze, conștiincios, fără ca nimeni să bănuiască înșelăciunea.

Femeia în vârstă de 46 de ani a profesat ca psiholog în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște, în secția de Psihiatrie. Se pare că s-ar fi certat cu niște colegi, iar aceștia au intrat la bănuieli și au cerut conducerii să facă verificări cu privire la studiile sale. Atunci, femeia în loc să își prezinte documentele în original și-a dat demisia.

Sursa : stirileprotv.ro