Această regulă se aplică de luni, 18 ianuarie! Ce trebuie să facem? Toți românii trebuie să o respecte

 Această regulă se aplică de luni, 18 ianuarie! Ce trebuie să facem? Toți românii trebuie să o respecte

Toți românii trebuie să știe acest lucru. Se va întâmpla de pe data de 18 ianuarie. O nouă regulă trebuie respectată.


In articol:


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că, românii care vor să meargă în Marea Britanie trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Măsura va intra în vigoarea luni, 18 ianuarie. Aceeași măsură se aplică și pentru românii care doresc să meargă în Scoția.

Călătorii trebuie să prezinte un test COVID negativ

Toţi călătorii care sosesc în Anglia, inclusiv cei care locuiesc acolo, vor trebui să prezinte, începând de luni, 18 ianuarie, un test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea deplasării.

Testele acceptate sunt următoarele: teste moleculare, de tip PCR sau tehnologii derivare, LAMP sau antigen. Rezultatul testului negativ trebuie să fie scris în limba engleză, franceză sau spaniolă. Traducerile nu sunt acceptate.

Trebuie prezentat și certificatul care atestă rezultatul negativ. Acesta trebuie să includă numele persoanei testate, data nașterii sau vârsta, rezultatul testului, data prelevării, numele laboratorului, datele de contact ale laboratorului și numele dispozitivului de testare, potrivit Capital.ro.

Integral pe kanald.ro