Tot mai mulți români vor să lucreze de acasă, chiar dacă se vor vaccina. Ce spun experții

 Tot mai mulți români vor să lucreze de acasă, chiar dacă se vor vaccina. Ce spun experții

Pandemia a schimbat prioritățile pe piața muncii. Mulți oameni vor acum să lucreze de acasă, chiar dacă se vor vaccina anti-Covid.

Alții se gândesc să-și schimbe meseria ori să se pregătească și mai bine în domeniul lor, iar șefii să le vadă valoarea. În plus, experții spun că tot mai puțini români vor să părăsească România.

Numeroase clădiri de birouri vor rămâne goale şi după ce angajaţii se vor vaccina. Sistemul de muncă hibrid – care presupune ca o parte dintre angajaţi să muncesca de acasă şi o parte de la birou – va fi trendul anului 2021.

Sorin Pop, project manager al unei firme de IT: „Presupunând că va merge bine campania de vaccinare şi presupunanad că numărul de cazuri va scădea într-un mod abrupt, sperăm ca din toamnă, finalul anului, să ne întoarcem la birou. Nu ne aşteptăm revenirea să fie 100 la sută că înainte de pandemie”.

Odată cu munca de acasă au fost descoperite multe avantaje până acum neştiute.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/tot-mai-multi-romani-vor-sa-lucreze-de-acasa-chiar-daca-se-vor-vaccina-ce-spun-expertii.html