Carmen Dan, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după atacul dintr-o carte-interviu: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

 Carmen Dan, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după atacul dintr-o carte-interviu: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

În volum, Dăncilă susține că Dan ar fi cerut îndepărtarea bannerelor în care apărea fostul candidat la prezidențiale.

„Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”, spune Carmen Dan, pentru Libertatea.

Aceasta invocă un moment la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale din 2019, adică în 2020, când ar fi cerut să fie date jos afișele electorale din sediul unei organizații din județul Teleorman, pentru ca acestea să fie înlocuite eventual cu afișe ale candidaților la alegerile locale ce trebuiau să aibă loc în vara lui 2020.

„A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației. De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediul plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”, susține Carmen Dan.

Citeşte întreaga ştire: Carmen Dan, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după atacul dintr-o carte-interviu: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”