Pedepse de peste 70 de ani de închisoare pentru mai mulți români care şi-au abuzat copiii și au încasat bani de la pedofili

 Pedepse de peste 70 de ani de închisoare pentru mai mulți români care şi-au abuzat copiii și au încasat bani de la pedofili

Peste 70 de ani de închisoare însumează pedepsele primite, în prima instanță, de mai mulți români care şi-au abuzat în mod inimaginabil copiii.

Îi filmau și încasau bani de la pedofili. Conform anchetatorilor, cei implicați își părăsiseră slujbele și trăiau exclusiv de pe urma batjocoririi micuților.

Doi soți din Ploieşti, părinţii unui băiat de doar 4 ani, au primit pedepse cu închisoarea de 10, respectiv 7 ani și 8 luni – printre altele, pentru viol și pornografie infantilă în formă continuată.

Procurorii DIICOT au identificat nu mai puţin de 130 de mii de mesaje între familie și pedofili din întreaga lume. Dar și aproape 900 de apeluri video, pentru spectacolele oribile puse în scenă. Cel mic era terorizat dacă nu coopera, povestesc anchetatorii.

O altă femeie din Prahova a fost condamnată la 12 ani de închisoare. Are trei copii și și-ar fi batjocorit fata de 9 ani şi băiatul de 1 an. Pentru bani, era gata de orice.

Alţii ofereau inclusiv abonamente pentru spectacolele groteşti, sau se arătau dispuși să își ofere copiii pentru prostituție, în schimbul sumei potrivite.

Anchetatorii au reuşit să dea de urma a 180 de mii de euro. O sumă infimă, în comparaţie cu banii ajunși la indivizii care n-au avut scrupule să-și nenorocească pe viață copiii.

Sursa : stirileprotv.ro