Plângere penală împotriva lui Vlad Voiculescu privind diploma de absolvire

 Plângere penală împotriva lui Vlad Voiculescu privind diploma de absolvire

Plângerea penală depusă de avocatul Dan Chitic vizează diploma pe care Vlad Voiculescu a dobândit-o după ce ar fi absolvit o universitate din Viena. Acuzațiile ce se aduc actualului ministru al Sănătăţii dar şi directorului Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației Naționale (CNRED) directorului sunt de fals intelectual în înscrisuri oficiale sub forma de participație a instigării.

Avocatul Dan Chitic a depus plângere penală împotriva lui Vlad Voiculescu, după ce s-a semnalat faptul că pe site-ul instituţiei ms.ro nu este precizată și perioada în care actualul ministru al Sănătății ar fi urmat cursurile unității de învățământ superior din Austria.

Vizată este şi Gabriela Lețcai, director al Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației Naționale (CNRED).

Acuzațiile ce se aduc celor doi sunt de fals intelectual în înscrisuri oficiale sub forma de participație a instigării.

Potrivit plângerii, așa zisul atestat al diplomei, a fost eliberat de CNRED cu doar 4 patru luni înainte ce Voiculescu să acceadă la funcția de ministru al Sănătății.

Citeste intreaga stire pe : https://www.antena3.ro/actualitate/vlad-voiculescu-plangere-penala-diploma-absolvire-594245.html