Reţeta cu care a slăbit 50 de kilograme celebrul chef Cătălin Scărlătescu. Medicul i-a spus că era aproape de moarte

 Reţeta cu care a slăbit 50 de kilograme celebrul chef Cătălin Scărlătescu. Medicul i-a spus că era aproape de moarte

Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuţite”, a ajuns la un moment dat să cântărească peste 120 de kilograme. Acesta a luat decizia de a slăbi după ce medicul său i-a spus că îşi pune sănătatea în pericol, fiind chiar aproape de moarte.

Cătălin Scărlătescu a reuşit să slăbească 52 de kilograme, după ce ajunsese să depăşească, la un moment dat, peste 120 de kilograme. Îndrăgitul jurat din emisiunea „Chefi la cuţite” a dezvăluit în mai multe apariţii TV cum a reuşit să slăbească.

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Scărlătescu a fost să renunţe cu totul la pâine. Astfel, a redus mult cantitatea de glucide consumate. Apoi, a început o dietă bazată aproape în totalitate pe crudidăţi. Chef Scărlătescu îi sfătuieşte pe cei care vor să slăbească în acelaşi mod să ceară întâi sfatul unui medic, înainte de a începe.

Astfel, juratul de la „Chefi la cuţite” a început să mănânce multe salate proaspete, cu castraveţi şi roşii, spanac şi ştevie, dar şi multe fructe, mere, grapefruit, prune dar şi migdale.

„Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, declara Cătălin Scărlătescu într-un interviu, imediat ce termina dieta care l-a făcut să dea jos peste 50 de kilograme.

Sursa : antena3.ro