Scandal la Ora premierului. Cîțu: Mă contestă slugile lui Dragnea/ Ciolacu: Cât ați vorbit, România s-a împrumutat cu 600.000 de euro

 Scandal la Ora premierului. Cîțu: Mă contestă slugile lui Dragnea/ Ciolacu: Cât ați vorbit, România s-a împrumutat cu 600.000 de euro

Premierul Florin Cîţu a participat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, unde a răspuns la criticile formulate de grupul PSD, care a depus solicitarea de dezbatere numită „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

ACTUALIZARE ora 17:54 La finalul dezbaterii, premierul Florin Cîțu, a spus: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni”.

„Nu a fost vorba despre buget azi. Cei care au discutat despre buget nu l-au înțeles. Mă gândeam să vă înscriu la școală, domnule Ciolacu. Dragi pesediști, puneți mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni”.

ACTUALIZARE ora 17:50 Liderul grupului AUR, George Simion, a spus că va ieși din sală în solidaritate cu minerii din Valea Jiului și nu numai.

„Vin din Hunedoara, unde am fost chemați și de lucrătorii de la Mintia, și cei din Valea Jiului, de minerii din Gorj de la CEO, pentru că bătaia de joc a atins cote maxime. Grupul parlamentar AUR va părăsi sala de ședințe în semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului și cu toți lucrătorii din domeniul energetic. Acest Guvern nu are o strategie, plan, viziune pentru România”.

Citeste intreaga stire pe : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/scandal-in-parlament-la-ora-premierului-citu-ma-contesta-slugile-lui-dragnea-si-a-lui-valcov-1456459