Scandal uriaş în Parlament. Cîțu, atacat direct: “M-au invitat să vadă cât rezist la înjurăturile lor”

 Scandal uriaş în Parlament. Cîțu, atacat direct: “M-au invitat să vadă cât rezist la înjurăturile lor”

Ședința de plen de astăzi a iscat un scandal uriaş în Parlament. Florin Cîțu a răspuns solicitării PSD pentru a da explicații cu privire la bugetul de stat pemntru acest an. Proiectul bugetului de stat pentru 2021 urmează a fi depus mâine la Parlament.

Astăzi a avut loc un scandal uriaş în Parlament

În cadrul ședinței de astăzi, unde era înaintată solicitarea din partea PSD pentru Florin Cîțu în scopul de a explica bugetul de stat pentru acest an, politicienii au reușit să iște un mare scandal. Florin Ciolacu i-a transmis premierului după discursul ținut că este plin de ură și că nu dorește nuici o reformă din lipsă de curaj și viziune.

Premierul a afirmat că PSD dorește scoaterea României din UE pe baza amendamentelor depuse la buget , având ca sursă de finanțare zona din care este plătită contribuția la UE. Florin Cîțu a adăugat că amendamentele ar avea un impact bugetar de 600% din PIB.

Citeste intreaga stire pe : https://www.impact.ro/scandal-urias-in-parlament-citu-atacat-direct-m-au-invitat-sa-vada-cat-rezist-la-injuraturile-lor-141985.html?utm_source=Antena+3&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee