Valeriu Gheorghiţă, anunţ despre vaccinarea profesorilor

 Valeriu Gheorghiţă, anunţ despre vaccinarea profesorilor

Colonelul doctor Valeriu Gheorghiţă a vorbit în exclusivitate despre campania de vaccinare în cadrul emisiunii „Subiectiv” moderată de Radu Tudor la Antena 3.

A zecea tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în România. Vin peste 200.000 doze de vaccin. Cele mai multe vor ajunge în București, iar altele în Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

„La acest moment au fost trimise către România aproximativ 201.000 de vaccin de la Pfizer. Practic reprezintă cea mai mare tranșă de până la acest moment. Această tranșă asigură vaccinarea persoanelor deja programate cu prima doză dar și doza doua dar și de asemenea ne permite accelerarea campaniei de vaccinare și respectiv vaccinarea cu prioritate a personalului din învățământ precum și asigurarea vaccinării a persoanelor care încă se află internate în centrele rezidențiale și care nu au fost vaccinate și a persoanelor care sunt în momentul de față în imposibilitatea de a se deplasa la un centrul de vaccinare.

Mă refer la persoanele de la domiciliu, persoane fără adăpost, de asemenea așa cum am anunțat, luăm în calcul deschiderea de noi cabinete de vaccinari în luna martie cu posibilitate începerii programărilor chiar de la începutul lunii martie.

Citeste intreaga stire pe : https://www.antena3.ro/actualitate/valeriu-gheorghita-vaccinare-profesori-594249.html